pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 14, 2013 8:45 pm Lees verder →

Aanhoudingen schietincident Roermond

Weert/Roermond – De 34-jarige Rotterdammer die zaterdagmiddag door het arrestatieteam is aangehouden is de tweede verdachte die is gearresteerd in deze zaak. Op 27 maart is een 41-jarige Roermondenaar aangehouden op verdenking van betrokkenheid. Deze verdachte is op 29 maart in vrijheid gesteld.

Zaterdagmiddag 13 april heeft het arrestatieteam van de politie een 34-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de schietpartij die op 23 maart in Roermond plaatsvond. De man uit Rotterdam kon door het arrestatieteam in Weert worden aangehouden. Hij is in verzekering gesteld. De man wordt ervan verdacht te hebben geschoten op de bewuste avond.

Een 24-jarige Roermondenaar raakte in de bewuste vrijdagnacht gewond bij een schietincident in een café aan de Veldstraat in Roermond. Vermoedelijk ging hier een ruzie met een andere bezoeker van de zaak aan vooraf. Het slachtoffer moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Op dit moment gaat het naar omstandigheden goed met het slachtoffer.Posted in: politie, roermond