pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 17, 2012 1:58 pm Lees verder →

Aanvragen reiskosten MBO-ers buiten Limburg tot 1 maart

Roerdalen/Maastricht – De termijn om een tegemoetkoming in de reiskosten aan te vragen voor Limburgse MBO-scholieren, die aan scholen buiten de provincie studeren, is verlengd tot 1 maart 2012.

Gedeputeerde Antoine Janssen heeft dit besloten omdat de aanvraagtermijn in de laatste twee weken van december vorig jaar te kort is gebleken. “Een aantal MBO-scholieren, die buiten Limburg studeert, vroeg de reiskostenvergoeding pas na Nieuwjaarsdag aan en dreigde buiten de boot te vallen omdat de aanvraagtermijn was verlopen,” zegt gedeputeerde Janssen.

MBO’ers, die buiten Limburg studeren zoals in Maaseik, Eindhoven of de regio Nijmegen/Arnhem, kunnen een aanvraagformulier vinden op de website van de Provincie Limburg (www.limburg.nl). Rechtstreeks is deze te vinden via onderstaande link:
http://www.limburg.nl/e_Loket/Subsidies/Actuele_subsidieregelingen/Verkeer_en_Vervoer

Tot nu toe hebben ruim tweeduizend MBO’ers, die buiten de provincie studeren, een aanvraag ingediend voor een reiskostenvergoeding. De regeling geldt voor de schooljaren 2011-2012 en 2012-2013.
Naar schatting krijgen in totaal 7000 Limburgse MBO-studenten een tegemoetkoming in de reiskosten voor openbaar vervoer van de Provincie Limburg. Voor de Limburgse MBO’ers, die aan een school ín de provincie Limburg studeren, wordt de regeling namens de Provincie uitgevoerd door de Regionale Opleidings Centra (ROC). Studenten aan de Limburgse ROC’s hebben van hun eigen ROC al een aanmeldingsformulier ontvangen en geretourneerd voor 1 januari 2012.Posted in: roerdalen