pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 21, 2013 5:41 am Lees verder →

Aardbeving (3.4 op Richter-schaal) zondagavond in Regio Maasbracht-Vlodrop/Posterholt-Haelen

Posterholt – “Heel, heel even bewoog er iets en hoorde je als het ware een diepe roffel”. Aldus de omschrijving zondagavond van een inwoonster van Posterholt. Ze ging buiten kijken of sneeuw op het dak niet verschoven was want zo hoorde en voelde jet aan ,aldus de vrouw. Limburg was weer eens getroffen door een aardbeving.
De inwoners van Limburg werden zondagavond rond half 8 opgeschrikt door een aardbeving rondom Roermond. Ook in Vlodrop, Herten, Haelen was de lichte beving te voelen. Dat meldt ook de regionale omroep L1.

Het epicentrum lag op vier kilometer van Maasbracht, op een diepte van 8 kilometer. Het ging om een beving van van 3,4 op de schaal van Richter. Er is geen melding gekomen van schade. Wel kregen politie en brandweer telefoontjes van ongeruste mensen.

Begin januari was er ook al een lichte beving. Dat was in de buurt van Vijlen. En zaterdagavond was er ook een lichte beving in Groningen geregistreerd in de buurt van Delfzijl; ook geen schade is gemeld.Posted in: politie, roerdalen, roermond