pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 4, 2018 9:17 am Lees verder →

ABP-pensioen ( gemiddeld) ter vergelijking met uw pensioen

Roerdalen – Plusonline meldt:Mijn ABP pensioen is al heel lang niet meer geïndiceerd. Ik ben inmiddels al onder het modale inkomen van 36.500 euro gezakt. Kan ik aanspraak maken op een aanvullende toeslag, ook als je een eigen huis hebt? Waar moet ik dan zijn?

Het inkomen van ‘Jan Modaal’, zoals het vroeger heette, was vorig jaar volgens het Centraal Planbureau inderdaad 36.500 euro bruto. Per maand is dat nettoo ongeveer 2.000 euro. Het is niet het gemiddeld inkomen van alle Nederlanders, maar het meest voorkomende salaris. Het inkomen van ongeveer drie kwart van de Nederlanders schommelt rond dit bedrag. De helft verdient meer, de andere helft minder. Het is dus totaal geen sociaal minimum of zo, maar laten we zeggen het inkomen van de gewone, hardwerkende Nederlander, met een volledige dagtaak.

Het lijkt soms zo dat iedereen in Nederland handenvol geld verdient, maar dat is uiteindelijk maar een klein groepje van ongeveer 5 procent. Slechts in 1 procent van de 7 miljoen huishoudens verdient een partner meer dan een ton.

U begrijpt al waar ik naar toe ga. U zit in de grote groep middeninkomens die het merendeel van de belastingen in Nederland betaalt, maar voor wie er geen toeslagen zijn. .Posted in: algemeen, roerdalen