By juli 24, 2016 3:09 pm Lees verder →

Achtervolging eindigt in maisveld: 3 arrestaties

Sevenum/Grashoek – Na een crash in het maisveld zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag drie personen aangehouden op verdenking van diefstal. Ze gingen er vandoor toen de politie de bestuurder een stopteken gaf.

Agenten zagen zaterdagochtend rond 05.00 uur een personenauto met hoge snelheid over de Middenpeelweg rijden. De politie besloot om het voertuig te controleren, en gaf een stopteken. De bestuurder stopte, maar reed vervolgens hard achteruit en ging ervandoor. Er ontstond een achtervolging, richting het centrum van Grashoek. Op de straat Belgenhoek verloor de bestuurder de macht over het stuur, en kwam met zijn voertuig in een maisveld tot stilstand. Een persoon werd bij de auto aangehouden, twee andere inzittenden wisten te ontkomen. De politie startte een zoekactie in het maisveld, en wisten later ook de andere twee verdachten aan te houden. In de auto werden goederen aangetroffen, waaronder een bosmaaier en gereedschappen, die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn.

De drie personen zitten op dit moment vast voor verhoor, en de politie heeft een onderzoek opgestart. De verdachten zijn een 27-jarige man uit Venlo, 21-jarige man uit Venlo en 24-jarige man uit Tegelen.Posted in: algemeen, politie