pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 8, 2011 7:36 am Lees verder →

Actiedag hennep bij politie

De politie heeft in de regio Limburg-Noord in totaal vijf verdachten aangehouden voor hennepteelt. Deze aanhoudingen maken deel uit van de landelijke actiedag aanpak georganiseerde illegale hennepteelt. Tijdens deze ruimdag werden zeventien locaties gecontroleerd in samenwerking met Enexis en Stedin Netbeheer. Op acht van deze locaties werd een hennepkwekerij aangetroffen. De planten en apparatuur werden door een gecertificeerd afvalverwerkingsbedrijf vernietigd. Tevens werden er vier hercontroles gehouden op locaties waar eerder hennepkwekerijen werden aangetroffen. Hier werden nu geen onrechtmatigheden geconstateerd.

In een loods in Heijen aan de Groote Heeze werd een 33-jarige man uit Gennep aangehouden. Er werden 350 planten aangetroffen. Ook was de stroom illegaal afgetapt.

In Susteren werden in een kelder van een woning aan de Feurthstraat 250 henneplanten aangetroffen. De 43-jarige bewoner werd aangehouden. Uit onderzoek bleek dat er met de stroom was gefraudeerd.

De 26-jarige bewoner van een woning aan de St.Jozeflaan in Weert werd aangehouden. In zijn woning werden zeventien hennepplanten, twee stroomstootwapens en een geringe hoeveelheid harddrugs aangetroffen. Er werd geen diefstal van stroom geconstateerd.

In een slaapkamer van een woning aan de Heerenstraat in Weert werden 96 planten aangetroffen. De stroom bleek illegaal afgetapt. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

In een flatwoning aan Op den Akker in Blerick zijn in de slaapkamers 266 hennepplanten aangetroffen. De stroom bleek illegaal afgetapt. Er zijn geen personen aangehouden.

In een woning aan de Maestweg in Beesel werd in een woning een geruimde hennepkwekerij met 119 potten aangetroffen (de planten waren al geoogst). Alle apparatuur werd geruimd en vernietigd. Er is geen fraude met stroom geconstateerd.

In een woning in Thorn aan de Benedictusstraat werden de 38-jarige huurder en 39-jarige huurster aangehouden. In de slaapkamer werden 200 hennepplanten aangetroffen. De stroom bleek illegaal te worden afgetapt waardoor er sprake was van een uiterst brandgevaarlijke situatie.

In een stal bij een bedrijf aan het Ommelpad in Ospel werden naast 220 lege potten ook 665 hennepplanten aangetroffen. In de stal was sprake van een te hoog CO2 gehalte. De brandweer heeft na metingen het sein veilig gegeven waarna de ontmanteling kon starten. Er vind nog een onderzoek plaats of er sprake is van een gemanipuleerde energiemeter. Tevens werd er een nog onbekende hoeveelheid gedroogde henneptoppen aangetroffen. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Vier locaties in Meijel, Kessel en Baarlo (2) vonden hercontroles plaats. Eerder waren op deze locaties hennepkwekerijen aangetroffen. Nu werden er geen onrechtmatigheden geconstateerd.Posted in: politie