pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 21, 2012 11:56 am Lees verder →

Actueel:Knot van DNB: Nederland nog jaren gebukt onder huidige crisis

Roerdalen – Nederlandse burgers en ondernemers zullen nog jaren rekening moeten houden met magere economischeT tijden. Die verwachting spreekt president Klaas Knot van De Nederlandsche Bank (DNB) vrijdag uit in een gesprek met De Telegraaf. Uiteindelijk zal de eurocrisis overwonnen worden.
Volgens Knot heeft de Nederlandse economie een flinke knauw gekregen. Er is geen andere optie dan de tering naar de nering te zetten, Ezo weet hij. ,,Dat kost tijd en zet een rem op de bestedingen”, aldus de centrale bankier.

Volgens Knot kan Nederland er niet op rekenen dat de problemen door groei worden opgelost. ,,Als er sprake is van overmatige schuld zal die echt moeten worden teruggebracht. Dat geldt voor overheden, banken én gezinnen.”

Portemonnee

Knot constateerde dat de miljardeninjectie van de Europese Centrale Bank (ECB) tijd heeft gekocht, die Europa moet gebruiken om te saneren. ,,Duurzame groei komt er alleen weer als de consument de portemonnee weer trekt, en dat is pas als het vertrouwen is hersteld. Dat zal nog wel even duren, maar we kruipen langzaam maar zeker uit het dal”, aldus de bankier.

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) zal volgens Knot de crisis blussen. Europa kan volgens hem dan ook worden gered wanneer de internationale brandmuur tegen de crisis wordt opgehoogd. Naar verwachting zal het Europees noodfonds, inclusief hulp van het IMF, boven de 1000 miljard euro uitkomen. ,,Ook al is het IMF-geld niet specifiek bedoeld voor Europa, in de Europese schuldencrisis ligt nu toch de grootste dreiging voor de wereldeconomie. Dus daar zal het IMF met zijn blusdeken op Ifocussen.”

Volgens de centrale bankier is een bedrag van een biljoen voldoende om landen als Italië en Spanje ,,onder de paraplu te houden”.Posted in: roerdalen