pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 11, 2017 8:46 am Lees verder →

Advocaat: 4 van de 5 duels heb ik gewonnen…

Roerdalen – Hij snoert o.a op nu.nl alle critici – ook deze site – met zijn visie enigszins de mond. Lees: Van de vijf wedstrijden na zijn aanstelling als opvolger van Danny Blind als bondscoach van het Nederlands elftal won Advocaat er vier met Oranje, maar dat was niet genoeg voor minimaal de tweede plaats in groep A. Volgens de Hagenaar komt het mede door pech dat Nederland het WK mist.

“Het is een feit dat we in de beginfase van de WK-kwalificatie geen geluk hebben gehad met blessures en een onterecht afgekeurde goal van Bas Dost uit tegen Zweden. Uit tegen Bulgarije misten we ook een aantal bepalende spelers. In die fase zat het niet mee”, aldus de bondscoach.

De oud-trainer van onder meer PSV en AZ ziet de toekomst desondanks positief tegemoet. “Je ziet het aan Zweden en IJsland. Als je vanuit een vast stramien speelt, kun je heel veel bereiken. Zeker met het oog op de toekomst zijn er genoeg goede spelers die het op kunnen pakken.”

Het is voor het eerst sinds 2002 dat Oranje ontbreekt op het WK. De nummer drie van de eindronde van 2014 in Brazilië ontbrak vorig jaar ook al op het EK in Frankrijk.Posted in: algemeen, roerdalen