porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 9, 2015 7:51 pm Lees verder →

Afpersing en mishandeling pedofiel in Roermond

Roeond Een pedoseksueel, die eind 2014 seks dacht te gaan hebben in Roermond met twee jonge meisjes kwam bedrogen uit. In plaats van seks met minderjarigen werd hij in Roermond elkaar geslagen en afgeperst.

De politie heeft drie verdachten aangehouden op verdenking van chantage. Onder hen zijn de eigenaar van de woning in Roermond waar de afpersing plaatsvond. Ook een vrouw uit Hoensbroek en een man uit Heerlen zitten vast.

Een bejaarde 65-plusserman uit Helmond vroeg op Marktplaats om seks met een jong meisje. Eind 2104 kwam hij in contact met het tweetal uit Hoensbroek en Heerlen die met hem afspraken dat de pedoseksueel voor 300 euro seks zou hebben met twee jonge meisjes, zusjes van 13 en 14 jaar oud.

Volgens De Telegraaf, dat het justitieonderzoek inzag, werden de meisjes gedrogeerd en vervolgens naar een huis in Roermond gebracht.

Maar toen de nietsvermoedende Helmonder arriveerde liep de afspraak toch iets anders. Het drietal maakte stiekem foto’s van de naakte man, waarna zij hem mishandelden. Met de foto’s in de hand werd hij vervolgens gedwongen om veel dieper in de buidel te tasten en 4000 euro te betalen.

De meisjes, hoewel huilend aanwezig, zouden niet misbruikt zijn.

Drie verdachten zitten in voorarrest, in totaal zijn er vijf verdachten. Volgens het Openbaar Ministerie gaat het daarbij niet om een zedenzaak maar enkel om afpersing.Posted in: politie, roermond