pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 18, 2018 4:40 pm Lees verder →

Afscheidsreceptie 2 wethouders Roerdalen op 25 april

Roerdalen – Op 21 maart 2018 waren gemeenteraadsverkiezingen. Niet alleen de gemeenteraad maar ook het college van burgemeester en wethouders krijgt een nieuwe bezetting.

De wethouders Chrit Wolfhagen en Tjeu Verheijden nemen afscheid. Zij doen dit met een hapje en een drankje op woensdag 25 april in het gemeentehuis in Sint Odiliënberg. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn en de wethouders persoonlijk de hand te schudden. We verwachten u tussen 19.00 en 21.00 uur! Aanmelden is niet nodig.

Chrit Wolfhagen
Chrit Wolfhagen is in totaal acht jaar wethouder geweest. Ruimtelijke ordening was het zwaartepunt van zijn portefeuille maar hij was ook verantwoordelijk voor plattelands- en gebiedsontwikkeling, een gedeelte van recreatie en toerisme, openbare ruimte, volkshuisvesting, overige vergunningen en monumenten en archeologie. Grote projecten waren onder andere het DOP Posterholt, de Structuurvisie Wonen, Zorg en Woonomgeving, de fietsbrug over de Roer bij Lerop en natuurontwikkelingsprojecten zoals de Bolberg in Vlodrop en Heerlijckheit Montfort. Wat hij gaat doen met zijn vrije tijd straks? “Ik heb nog geen idee. Ik houd alle opties open,” aldus de wethouder.

Tjeu Verheijden
Tjeu Verheijden is in totaal zes jaar wethouder geweest bij de gemeente Roerdalen. Zijn portefeuille bevatte dienstverlening, vastgoed, grond en pacht en onderwijs maar het grootste deel van zijn tijd vroeg financiën. Hij heeft zich met veel enthousiasme ingezet voor de jaarlijkse begrotingen, de kwaliteit van de gemeentelijke dienstverlening en diverse projecten op het gebied van onderwijs. Voor de vrije tijd na zijn afscheid heeft de wethouder ideeën genoeg: “Ik wil graag nog een rol vervullen binnen mijn partij, RoerstreekLokaal! Verder heb ik cursussen fotografie en bridge gevolgd, die wil ik in praktijk gaan brengen. En wie weet komt er nog een regionale klus op mijn weg.”

Nieuwe college
Het nieuwe college is inmiddels bekend. RoerstreekLokaal!, CDA en Democraten Roerdalen hebben afgesproken samen een coalitie en dus ook een college te vormen. Er is gekozen voor een college van drie wethouders. Jan den Teuling, Eugenie Cuijpers en Jan Smits zijn als kandidaat-wethouders voorgedragen. Het installeren van de wethouders is gepland voor de raadsvergadering van 26 april.Posted in: algemeen, roerdalen