porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 8, 2016 1:30 pm Lees verder →

Agent rolt met arrestant trap af

Deurne – Meerdere agenten moesten eraan te pas komen om donderdagmorgen 7 juli rond 1.20 uur een agressieve overlastveroorzaker in een appartementencomplex aan de Beukenstraat aan te houden.

De politie ontving kort daarvoor een melding dat een bewoner voor overlast zorgde in het appartementencomplex. Toen de politie arriveerde zagen ze op de derde verdieping tussen kapotte scherven een man liggen. Bij het zien van de politie sprong hij op en nam en vechthouding aan. Hij maakte tevens koprollen. De agenten vermoedden vanwege zijn vreemde en agressieve gedrag dat hij onder invloed van drugs was. De scherven waren afkomstig van een lift die van binnen compleet vernield was. Op basis hiervan werd hem verteld dat hij wordt aangehouden als verdachte voor vernieling van de lift.

Pijnprikkels
De man werd hierdoor alleen maar agressiever en pakte de agenten vast. Er ontstond een worsteling waarbij de agenten met de man van de trap vielen. Omdat hij op geen enkele manier wilde meewerken en vermoedelijk door invloed van de drugs geen pijnprikkels voelde, werd de hulp ingeroepen van extra agenten. Uiteindelijk kreeg de politie de man onder controle en kon hij geboeid worden overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek.Posted in: algemeen, politie