pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 3, 2015 11:04 am Lees verder →

Ajax’ De Boer vreest voor PSV in Arena…: wij worden steeds beter

Roerdalen – PSV moet het in de topper tegen Ajax sowieso stellen zonder Luuk de Jong en Jetro Willems en misschien ook Andrés Guardado. Toch denkt Ronald de Boer dat de regerend landskampioen voldoende kwaliteit in huis heeft om een goed resultaat te halen in Amsterdam.

Volgens De Boer is de selectie van PSV breed genoeg om de afwezigheid van de bepalende krachten op te vangen. “Locadia zal in de spits staan, Narsingh op rechts en Lestienne op links. Daarmee hebben ze genoeg snelheid en kwaliteit in huis om Ajax pijn te doen”, aldus de broer van Ajax-coach Frank de Boer tegenover Voetbal International.

“PSV laat zich inzakken en met de snelheid die ze voorin al hebben, kunnen ze Ajax verslaan. Het middenveld is ook zonder Guardado niet zo misselijk”, vervolgt De Boer, die echter ook niet uitsluit dat Ajax de drie punten gewoon in Amsterdam houdt. “Aan de andere kant: ik vond dat Ajax tegen FC Groningen (2-0, red.) de beste wedstrijd van het seizoen speelde. Het wordt steeds beter.”Posted in: roerdalen