pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 17, 2016 9:06 am Lees verder →

Ajax maakt het zich moeilijk: slechts 1-1

Roerdalen – Och wat scoort die ploeg toch moeilijk.
Ajax heeft de kans om te winnen van FK Rostov laten lopen. Werk aan de winkel voor de trainerS. De Amsterdammers waren tegen de Russische ploeg het merendeel van de wedstrijd de betere partij, maar kwamen niet verder dan een gelijkspel. Over acht dagen wacht de formatie van Peter Bosz daarom een lastige return. Weer moest Klaassen redding brengen.

Ajax had voorgenomen de wedstrijd tegen Rostov sterk te starten, maar kon zich geen slechter begin van de wedstrijd wensen. Na dertien minuten keken de Amsterdammers al tegen een achterstand aan. Rostov verraste de Nederlandse recordkampioen op de counter en scoorde via Christian Noboa.
De Russische bezoekers zakten na de openingstreffer extreem in, waardoor het initiatief bij Ajax kwam te liggen. Al gauw kreeg de thuisploeg kansen via onder anderen Amin Younes en Bertrand Traoré, maar het was Davy Klaassen die uiteindelijk de gelijkmaker wist te forceren. Via een benutte strafschop voor een handsbal bracht de middenvelder Ajax op gelijke hoogte. Een overwinning lag in het verschiet, maar Rostov-keeper Soslan Dzhanaev lag constant in de weg. Daarom moet Ajax volgende week minimaal een doelpunt maken in Rusland, om de groepsfase van de Champions League te halen. En…overigens is het misschien goed dat er eens goed nagedacht wordt over het keepersprobleem: meer concurrentie voor Cillesen zou aangebracht zijn en dat geldt ook voor zijn rol in Oranje, waar Zoet nadrukkelijk naar de eerste plek solliciteert…Posted in: algemeen, roerdalen