pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 22, 2018 9:19 am Lees verder →

Ajax weer bevoordeeld: Lozano weer niet voor PSV tegen Feyenoord als …vandaag

Roerdalen – Gaat PSV nu toch nog de titel verspelen? En krijgt de tegenstander opnieuw hulp van het falend prof arbitersploegje en de KNVB dat de ene “elleboog”
bestraft en de andere niet? zuiver willekeur dus! Ajax moet kampioen worden hoe dan ook…,
Door het vertrek van Jürgen Locadia en de blessure van winteraankoop Maximiliano Romero heeft Cocu twee opties minder in de voorhoede, maar de oefenmeester heeft genoeg mogelijkheden om Lozano op te vangen. Gaston Pereiro is dit seizoen zijn basisplaats kwijtgeraakt, maar heeft vaak genoeg laten zien belangrijk te kunnen zijn in topwedstrijden. Eerder dit seizoen maakte hij het enige en winnende doelpunt tijdens het treffen met Feyenoord en ook vorig seizoen was hij trefzeker in De Kuip. Op het middenveld is hij voorbijgestreefd door Mauro Junior, maar door de afwezigheid van Lozano is er mogelijk voor hem een plekje vrijgekomen in de basisopstelling.

Een andere optie is Albert Gudmundsson. De jonge IJslander wacht nog op zijn basisdebuut bij PSV, maar heeft met invalbeurten een goede indruk achter gelaten. Tot nu toe kwam hij zeven keer als invaller binnen de lijnen, maar de twintigjarige buitenspeler wacht nog op het volledige vertrouwen van Cocu. Het wordt de vraag of de trainer het aandurft om hem in De Kuip zijn eerste minuten als basisspeler te laten maken, maar in de KNVB Beker, tijdens invalbeurten en bij Jong PSV heeft Gudmundsson laten zien dat hij een veelbelovend talent is. Met zeven treffers uit tien duels is hij bezig aan een goed seizoen bij Jong PSV en de schorsing van Lozano levert hem wellicht meer minuten op in het eerste elftal.

Een andere, minder voor de hand liggende, optie is Donyell Malen. Afgelopen zomer werd de aanvaller overgenomen van Arsenal, nadat Malen twee jaar eerder Ajax achter zich liet voor een avontuur in Engeland. Zijn overstap naar de grootmacht uit Londen pakte niet helemaal uit zoals hij hoopte en na een jaar keerde hij terug naar Nederland. Bij PSV speelt Malen dit seizoen zijn wedstrijden voornamelijk voor Jong PSV, maar tijdens de winterstop kreeg hij de kans om zich op het trainingskamp te laten zien aan Cocu. De trainer nam hem mee naar de Verenigde Staten en werd daar positief verrast door Malen. Cocu haalde hem bij de A-selectie en 3 februari maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht. Ook tegen Heerenveen mocht Malen afgelopen weekend minuten maken, maar zijn teller staat nu in totaal op twintig minuten in het eerste elftal van PSV, waardoor het onwaarschijnlijk lijkt dat hij in de basis zal starten tegen Feyenoord.
Cocu heeft in ieder geval genoeg mogelijkheden om de mogelijk geschorste Lozano te vervangen. Daarnaast: is Lozano wel onmisbaar voor de ploeg? Zijn begin bij PSV was veelbelovend. Hij begon sterk en in oktober stond zijn teller na een paar maanden al op negen treffers, maar sindsdien wist hij nog maar vier keer het net te vinden. Dat hij met zijn kwaliteiten van uitzonderlijke waarde is voor PSV is duidelijk en volgens Cocu is het logisch dat zijn productie iets is afgenomen. “Er komt veel op Lozano af in zo’n eerste jaar in het buitenland. Hij stond er meteen hè, na zijn komst. Dat was knap en tegenstanders nemen na zo’n flitsende start logischerwijs hun maatregelen. Hij moet er trouwens ook geen 25 maken, want dan is hij zeker weg”, vertelde Cocu in gesprek met het Algemeen Dagblad. Als de tuchtcommissie besluit om Lozano te schorsen, dan is het aan zijn vervanger om te laten zien dat Cocu zich geen zorgen hoeft te maken.Posted in: algemeen, roerdalen