pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 15, 2016 4:00 pm Lees verder →

Ajaxied vd Hoorn met elleboogstoot niet bestraft….

Roerdalen –
Ajax zit al weken met problemen in de verdediging. Tete en Riedewald zijn beiden geblesseerd en met de twee super talenten in het ziekenhuis heeft Ajax niet veel meer over achterin.

Bijna leek het erop dat ook Van der Hoorn lange tijd afwezig zou moeten zijn. Dit kwam niet door een blessure, maar door een schorsing die hem boven het hoofd hing.

Van der Hoorn zorgde in het duel tegen NEC voor een opstootje met Christian Santos, maar arbiter van Boekel vond dat de spits van NEC zich aanstelde en floot dus niet. Achteraf bleek er wel iets meer aan de hand te zijn, Santos kreeg een harde elleboog stoot op zijn kin. Maar omdat de scheidsrechter de situatie al had beoordeeld krijgt van der Hoorn geen schorsing.
Zelf geeft Van der Hoorn toe dat hij Santos raakte, maar dit was volgens hem niet de bedoeling. ‘Ik wilde hem gewoon wegwuiven om snel het spel te hervatten, maar ik ben natuurlijk iets groter dan hij. Dan komt mijn elleboog sneller tegen zijn hoofd’, reageert Van der Hoorn tegenover FOX Sports op zijn actie.

Als van Boekel niets gezien had, was hij wel bestrft…Posted in: algemeen, roerdalen