pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 8, 2015 6:02 pm Lees verder →

Al 30 verdachten in omkopingzaak Fifa

Roerdalen – Justitie in Amerika zet alles op alles om de Fifa weer gezond te maken en overtreders in dit grote omkopingsschandaal voor de rechter te brengen.

in omkooing teEen van de hoofdverdachten in het omvangrijke corruptieschandaal binnen wereldvoetbalbond FIFA heeft dinsdag ingestemd met zijn uitlevering aan de Verenigde Staten.
Het gaat om de Paraguayaan Juan Angel Napout, die tot afgelopen weekeinde fungeerde als voorzitter van de Zuid-Amerikaanse voetbalbond CONMEBOL en in die hoedanigheid vice-voorzitter in het dagelijks bestuur van de FIFA was.
De 57-jarige Napout werd een week geleden van zijn hotelbed gelicht door de Zwitserse politie in Zürich, waar het dagelijks bestuur van de FIFA bijeen was.
Zijn arrestatie gebeurde in opdracht van de Amerikaanse justitie, die zich heeft vastgebeten in de FIFA en inmiddels al dertig verdachten heeft aangeklaagd voor fraude en omkoping.
De Paraguayaan verzette zich aanvankelijk tegen zijn uitlevering, maar is volgens justitie in Zwitserland nu toch overstag.p
Napout is pas de derde FIFA-official die zich neerlegt bij uitlevering aan de Verenigde Staten. Jeffrey Webb, voormalig vice-voorzitter van de FIFA, en José Maria Marin, de voormalige voorzitter van de Braziliaanse voetbalbond, gingen eveneens akkoord met uitlevering.
De andere aangeklaagde officials blijven zich nog steeds verzetten tegen een gedwongen reis naar de Amerikaanse rechtbank.Posted in: politie, roerdalen