pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 20, 2013 10:30 am Lees verder →

Alerte burger tipt politie, 5 aanhoudingen in hennepkwekerij

Roerdalen / Maarheeze – Dankzij een tip van een burger hield de politie donderdagmiddag rond 15.00 uur vijf personen in een woning aan de Smits van Oyenlaan aan nadat hier een hennepkwekerij werd ontdekt. Het gaat om de 61-jarige bewoner en twee vrouwen van 35 en 48 en twee mannen van 27 en 34 jaar; allen woonachtig in Heerlen.

Naar aanleiding van de tip nam de politie zelf een kijkje. De politie constateerde dezelfde sterke henneplucht en besloot daarop door te pakken en belde aan. De voordeur werd geopend door de bewoner die onmiddellijk bevestigde dat er een hennepkwekerij in de woning aanwezig is. Naast de bewoner werden nog eens vier personen op heterdaad betrapt die bezig waren met het vullen van hennep in plasticzakken.

 

In de woning werd 50 kg aan henneptoppen en 166 hennepplanten aangetroffen. De stroom werd illegaal afgenomen. De hennepkwekerij werd kort erna ontmanteld en de hennep afgevoerd en vernietigd. Twee van de verdachten zijn in verzekering gesteld, waaronder de bewoner. De tipgever ontvangt van de politie een bosje bloemen vanwege het alert optreden.Posted in: politie, roerdalen