pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 28, 2013 7:20 am Lees verder →

Alle vijf verdachten geweldszaak Oosterhout in politiecel

Oosterhout – Alle vijf verdachten van het uitgaansgeweld in Oosterhout zitten vast. Het opsporingsprogramma Bureau Brabant zond maandagavond 25 februari 2013 beelden uit van een ernstige mishandeling in het uitgaanscentrum van Oosterhout.

Aan het einde van de dinsdagmiddag 26 februari 2013 meldden zich drie verdachten in het politiebureau Oosterhout. Het drietal was in gezelschap van ouders en raadslieden. Zij werden gearresteerd op verdenking bij betrokkenheid het uitgaansgeweld in Oosterhout op 19 januari jl. In de loop van de dinsdagavond volgde de aanhouding van een vierde verdachte. Deze 17-jarige jongeman uit Oosterhout meldde zich in het politiebureau. Woensdagochtend 27 februari kwam ook de vijfde verdachte in beeld. Ook deze verdachte (17) is door de politie gearresteerd.

Mishandeling
Op zaterdag 19 januari 2013 werd rond 02.45 uur een 25-jarige jongeman uit Oosterhout zwaar mishandeld in de Klappeijstraat. In eerste instantie raakte hij aan de praat met twee meisjes. Toen hij daarna weer verder liep in de richting van de Markt, ging het fout. Er kwamen jongens op hem af die hem een klap gaven. Vervolgens gingen meer mensen zich met de vechtpartij bemoeien. De jongeman werd van alle kanten geschopt en geslagen en vervolgens bewusteloos achtergelaten.

Bureau Brabant
Het geweld werd door bewakingscamera’s vastgelegd. De recherche heeft de beelden veilig gesteld en eerst zelf intern bekeken. Uiteraard werd ook navraag gedaan bij wijkagenten, horecaportiers etc. Daaruit volgde geen herkenning van de daders. In overleg met het Openbaar Ministerie is besloten om de beelden te tonen in het opsporingsprogramma Bureau Brabant en de hulp van het publiek in te roepen. Dit leidde tot een stroom van reacties. Niet alleen bij de politie, ook op diverse websites en social media gingen diverse (ook foute) namen van mogelijke verdachten rond.

Voorgeleiding
De vijf verdachten komen allemaal uit Oosterhout in de leeftijden van 17, 17, 17, 17 en 18 jaar. Naar verwachting wordt het vijftal a.s. vrijdag voor de rechter-commissaris geleid.

DPosted in: politie