pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 13, 2011 2:16 pm Lees verder →

Alpe de HuZes record op vele fronten

Roerdalen – De zesde editie van Alpe d’HuZes heeft dit jaar 20.106.345,75 euro opgebracht voor kankeronderzoek. Dat heeft KWF Kankerbestrijding donderdag bekendgemaakt. Aldus meldt L1

Zesde editie van Alpe d’HuZes Fotoserie
Een recordaantal van ruim 4300 sportievelingen beklom donderdag op de fiets de beroemde Franse berg Alpe d’Huez om geld in te zamelen.
De deelnemers van de Alpe d’HuZes hadden als doel de alpentop op deze dag ten minste zes keer te beklimmen.
Vorig jaar haalden de deelnemers ruim 12 miljoen euro op. Doel was dit jaar om minimaal 20 miljoen euro op te halen. Ambassadeur van Alpe d’HuZes en kankerpatiënt Peter Kapitein noemde het resultaat geweldig:
”Het laat zien dat steeds meer mensen de noodzaak inzien van de strijd voor de overwinning op kanker. We hebben nu al onze doelstelling bereikt en we hebben nog even de tijd voordat het definitieve eindbedrag in oktober wordt overgedragen aan KWF Kankerbestrijding.”
Aandacht
Aan het evenement deed een groot aantal kankerpatiënten en gehandicapten mee. Ook enkele bekende Nederlanders, zoals televisiepresentator Frits Barend, acteur Bas Muijs en oud-voetballer Johnny Rep gaven acte de présence.
Radio en televisie besteedden donderdag ruimschoots aandacht aan actie. Radio 2 stond de hele dag in het teken van het evenement en de finish en de bekendmaking van het ingezamelde bedrag waren live te volgen op Nederland 1.
De stichting Alpe d’HuZes heeft als doel door onderzoek kanker binnen 10 jaar tot een chronische ziekte te maken.Posted in: roerdalen