pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 23, 2017 2:38 pm Lees verder →

Alsnog sluiting pension Roerdalhoeve in Melick tot april 2018

– Roerdalen – De burgemeester van Roerdalen heeft vandaag besloten om in navolging van de bedrijfswoning ook het pension de Roerdalhoeve in Melick te sluiten. Dit besluit is genomen naar aanleiding van het advies van de bezwarencommissie. De gemeente Roerdalen gaat op korte termijn alsnog over tot sluiting van het pension tot begin april 2018.

Volgens de adviescommissie Bezwaar en beroep zijn er voldoende aanwijzingen dat er sprake is van een functionele relatie tussen de bedrijfswoning en het pension. Zij concludeerden dat de burgemeester in februari 2017 terecht heeft besloten dat zowel de bedrijfswoning als het pension gesloten dienen te worden op grond van artikel 13b van de Opiumwet. Ook is er geen sprake van bijzondere omstandigheden waardoor de burgemeester dit beleid niet mag toepassen.

De eigenaar en de exploitant kunnen nog beroep indienen tegen de sluiting. Daarnaast kan de rechter vooruitlopend op het beroep de gemeente verplichten de sluiting uit te stellen tot nadat het hoger beroep heeft gediend.

Bij de Roerdalhoeve vond de politie tijdens een huiszoeking drugs. Dit was aanleiding voor de burgemeester om twee panden van de Roerdalhoeve te sluiten op basis van het Damoclesbeleid van de gemeente Roerdalen. De eigenaar en exploitant hadden bezwaar aangetekend tegen dit besluit.Posted in: algemeen, politie, roerdalen