porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 20, 2015 6:33 pm Lees verder →

Amusement op zondagmorgen/middag op beide Duitse tv-zenders

Roermond – Zondagmorgen 2 amusementsprogramma’s op beide Duitse netten.

-Fernsehgarten van zondag 21 juni 2015

Op zondag 21 juni presenteert Andrea Kiewel weer een nieuwe aflevering van ZDF-Fernsehgarten. Het thema van deze aflevering is Groot-Britannië. Dit komt omdat binnenkort de Britse Koningin Elizabeth een bezoek brengt aan Duitsland.

De grote vraag is of de Engelsen wel zo koninklijk zijn? Samen met Prins Eduard von Anhalt en andere gasten duikt Andrea Kiewel in de wereld van Koningen. Ook wordt er uitgezocht of het Britse eten beter is dan de reputatie dat het heeft en of Engeland echt het internationale centrum van de succesvolle muziek is.

De muzikale gasten zijn deze week: De Britse zanger Barry Ryan, de band The Tremeloes die vooral in de jaren 60 succes had. De Noorse groep Madcon die bekend werd door hun single Beggin’, de Britse zanger Ken Hensley, de Schotse doedelzakgroep The Red Hot Chilli Pipers, de zanger Holly Johnson die bekend werd door de groep Frankie goes to Hollywood, de groep Hermans Hermits en het ensemble van de musical We Will Rock You.

Uitzending: Zondag 21 juni om 11:00 op ZDF

Immer wieder Sonntags van zondag 21 juni
Op zondag 21 juni presenteert Stefan Mross de vierde aflevering van Immer wieder Sonntags, natuurlijk weer vanuit het Europapark in Rust. Net als de andere weken is er nu ook weer een kind die iets speciaals kan en wordt er weer gestreden om een week verder te komen in de Somerhitparade-wedstrijd. Deze week is ook komiek Christoph Sonntag te gast en zijn Frau Wäber & Opa Stefan weer aanwezig.

De muzikale gasten onder andere deze week zijn: het zingende echtpaar Marianne & Michael, Nik P., VoXXclub, de Oostenrijkse Gilbert, Maria Levin, die Mayrhofner en Eva Lind

Uitzending: Zondag 21 juni om 10:03 op ARDPosted in: roermond