pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 2, 2015 2:59 pm Lees verder →

Anderhalf miljoen subsidie voor woningmarktprojecten in Noord-Limburg

Roerdalen – De Provincie Limburg is het afgelopen jaar gestart met subsidieregelingen waarin per regio projecten worden gestimuleerd die de woningmarkt in balans brengen. De regeling voor de regio Noord-Limburg is nu ook opengesteld.

Tenderregeling
Dit gebeurt op basis van een tendersystematiek waarbij niet de eerste aanvrager subsidie ontvangt, maar de aanvrager met het beste project. Aanvragen binnen deze regeling moeten uiterlijk op 29 juli bij de Provincie Limburg binnen zijn. Per regio, nu dus ook voor Noord-Limburg, is 1,5 miljoen euro beschikbaar gesteld voor deze tenderregelingen.

Transitiefonds
Deze tenderregelingen vallen binnen het Transitiefonds Limburgse Woningmarkt. Doelstelling van het Transitiefonds, en indirect ook van deze subsidieregelingen, is het ondersteunen van projecten die een waardevolle en aantoonbare bijdrage leveren aan het in balans brengen van de woningmarkt.

Noord-Limburg
Daan Prevoo, gedeputeerde voor onder andere Wonen, benadrukt het belang van een diverse, gebalanceerde woningmarkt, ook in het noorden van de provincie: “Met deze regeling is er geld voor projecten die inspelen op de toekomstige krimp en op het aanpakken van leegstand. Als een projectvoorstel wordt ingediend dat gericht is op het realiseren van sociale huurwoningen in het laagste prijssegment, dan maakt dat binnen deze tenderregeling extra kans op een provinciale bijdrage.”
De projecten moeten gerealiseerd worden in de gemeenten Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Mook en Middelaar, Peel en Maas, Venlo en/of Venray.

Midden- en Zuid Limburg
Voor Midden-Limburg is ondertussen een totaal subsidiebedrag van € 775.000 toegekend aan projecten. Het resterende budget van € 725.000 is ingezet voor een vernieuwde versie van de tenderregeling Midden-Limburg. De hiervoor ingediende projecten worden op dit moment beoordeeld, net als de ingediende projecten in Zuid-Limburg.Meer informatie en een link naar het aanvraagformulier is te vinden op www.limburg.nl/transitiefondsPosted in: roerdalen