pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 13, 2016 4:03 pm Lees verder →

André Kuipers naar Roermond met een bijzondere missie rond duurzaam ondernemen

Roermond – Op 5 april aanstaande vindt een bijzondere lancering plaats in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Konnekt’os, hét MVO-platform in uw regio, verlegt de grenzen en breidt uit naar heel Midden-Limburg. Het is de lancering van één netwerk voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de arbeidsmarktregio. Niemand minder dan astronaut André Kuipers neemt de aanwezigen mee op een bijzondere missie rond duurzaam ondernemen.

Ready for take-off?

Ondernemen zonder grenzen
Bent ú ondernemer in Midden-Limburg of Cranendonck en wilt u kennismaken met Konnekt’os en MVO dan bent u op 5 april van harte welkom om deze spectaculaire avond (kosteloos) mee te beleven!.

Grensverleggende sprekers
Het thema van het Konnekt’os Voorjaarsevent is Ondernemen zonder grenzen. Astronaut en arts André Kuipers neemt u mee op een adembenemende reis door de ruimte. Wat pijnlijk zichtbaar is vanuit de ruimte, zijn de uitdagingen waarvoor we staan: klimaatverandering, ontbossing, erosie, verstedelijking. Terug op aarde heeft de astronaut een nieuwe missie: André Kuipers zet zich in voor duurzaamheid.

Een tweede grensverleggende spreker is Ronald Goedmakers. De CEO van Vebego International vertelt over dit familiebedrijf dat uitgroeide tot een multinational die in 7 landen opereert en over de grote verantwoordelijkheid die Vebego al heel lang voelt voor de wereld en voor ‘hun’ mensen. Gerard IJff, wethouder wijkontwikkeling, sociale zaken en sport in de gemeente Roermond, verzorgt het openingswoord op dit grensverleggende event voor organisaties die de kracht van MVO inzetten voor sociaal-economische groei.

Founding fathers
Tijdens het event worden tevens de nieuwe founders van Konnekt’os voorgesteld, vooraanstaande ondernemers in de regio die zich als ambassadeur verbinden aan het netwerk en de stichting beginkapitaal verschaffen. Het event wordt geheel verzorgd door talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt die ter plekke waardevolle werkervaring opdoen en worden voorgesteld aan de aanwezige ondernemers.

Aanmelden:
Het event is GRATIS en u kunt zich aanmelden tot maandag 21 maart 2016, per mail: [email protected]

aanmeldlink:
us12.campaign-archive2.com/u=0cad08f642bb207bfad9899b2&id=925c824920&e=[UNIQID

Videolink trailer Andre Kuipers: https://www.youtube.com/watch?v=jHd5hFxZ35A

Over Konnekt’os
Konnekt’os, hét MVO-platform van Midden-Limburg, is een businessnetwerk voor ondernemers die zich onderscheiden in de regio. Het is een ontmoetingspunt voor organisaties die de kracht van MVO inzetten voor sociaal-economische groei. Partners van Konnekt’os bieden kansen aan talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze ontmoeten elkaar tijdens diverse evenementen waar ze kennis en inspiratie opdoen op het gebied van MVO, stellen hun netwerk open én creëren waarde met en voor elkaar.Posted in: algemeen, roermond, video