pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 13, 2014 7:34 am Lees verder →

Antiek pistool leidt tot commotie

Roosendaal – Mogelijk ingegeven door een misverstand werd een 57-jarige inwoner van Roosendaal vrijdagmiddag bedreigd met een vuurwapen. Uiteindelijk bleek het hier om een onbruikbaar antiek pistool te gaan.

Irritatie
Rond 16.00 uur liep de aangever met zijn hond door de wijk Kalsdonk in Roosendaal. Daar zag hij een man op een balkon staan, die hem leek aan te spreken. Onwetend dat de persoon op het balkon doof is, riep het opvolgende ‘gesprek’ vervolgens irritatie op bij beide personen. Zodoende kreeg de man op het balkon de indruk dat de aangever hem bleef opwachten met zijn hond. Daarom pakte hij binnen een pistool en dreigde daarmee naar de aangever. Die belde vervolgens de politie.

Antiek
Eenmaal ter plekke werden de agenten door de verdachte (30) binnen gelaten en kregen zij alle medewerking. De man toonde hen het buskruit pistool, dat al honderden jaren oud bleek te zijn. De verdachte gaf toe daarmee gedreigd te hebben en betuigde spijt. Desondanks werd het wapen in beslaggenomen. Een officier van justitie zal beslissen of de man zijn antieke wapen terug krijgt.Posted in: politie