pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 5, 2016 12:48 pm Lees verder →

Anwar eist zijn rol op in Ajax 2

Roerfdalen Anwar El Ghazi had afgelopen week op de training een aanvaring met Peter Bosz, waarna de aanvaller werd teruggezet naar Jong Ajax. Bij zijn eerste wedstrijd, tegen NAC Breda op vrijdagavond, eiste hij met een doelpunt meteen een hoofdrol op. Trainer Marcel Keizer was na afloop dan ook te spreken over wat de vleugelspeler liet zien.
/
“Hij heeft een goal gemaakt, een paar leuke acties laten zien en goede schoten gelost. Hij was redelijk actief, dus prima”, vertelde de oefenmeester na afloopt van de wedstrijd aan FOX Sports. El Ghazi schiet vaak van afstand, viel ook Keizer op: “Maar dat is zijn type spel. Hij mag binnen het elftal zijn vrijheden nemen op een bepaalde manier. Anwar doet dat door af en toe van afstand te schieten. Dat zijn vrij harde schoten, kan ik je vertellen, dus die kunnen ook binnen gaan. Daar is niks mis mee, als we daarna maar weer in positie komen te staan.”
De uit het eerste verbannen aanvaller haalde het eindsignaal niet vanwege rugklachten. Dat was even balen voor Keizer, die eigenlijk van plan was om Pelle Clement te wisselen. Toch is hij tevreden hoe zijn team de wedstrijd uitspeelde.Posted in: algemeen