pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 25, 2014 8:28 pm Lees verder →

Apollobad Melick: alle activiteiten blijven tot 2016 nog doorgaan

Roerdalen – Zoals het Roerdal Journaal donderdag 20 febr 2014 net als de krant berichtte, is de gemeente Roerdalen druk in overleg over de eventuele zwem-mogelijkheden in Roerdalen. Uitgangspunt is dat per 1 jan. 2016 – dus over ruim anderhalf het Apollobad in Melick definitief dicht is en tot dan gaan alle aktiteiten in het Apollobad gewoon door.
Even uw geheugen opfrissen: de gemeenteraad van Roerdalen heeft op 9 januari 2014 besloten het Apollobad per 1 januari 2016 te sluiten. Omdat het bad verouderd is, is het financieel niet haalbaar het bad zo te renoveren dat het aan de hedendaagse normen en wensen voldoet.
Op dit moment onderzoekt de gemeente Roerdalen of het mogelijk is om samen met de vakantieparken Aerwinkel en Posterbos te komen tot een gezamenlijk zwembad. Aldus heet het in een persbericht van gisteren:
En de gemeente vervolgt:
Hierin zullen dan zoveel mogelijk van de huidige zwemactiviteiten plaats gaan vinden. Het streven is om hier in de zomer van 2014 meer zekerheid over te hebben. In het najaar wordt een voorstel aan de gemeenteraad voorgelegd. Een tweede alternatief is een toekomstige samenwerking met het zwembad in Echt.

Zwemlessen
Kinderen die nu al deelnemen aan de zwemles kunnen de diploma’s A, B en C nog gewoon halen in het Apollobad vóór 1 januari 2016. Dit geldt ook voor alle starters tot aan de zomervakantie 2014. Deze ouders en kinderen merken dus weinig van de sluiting van het zwembad.
Kinderen die zich na de zomervakantie 2014 opgeven voor de zwemles kunnen ook gewoon in Melick aan de zwemles deelnemen. Het is echter nog niet mogelijk om aan te geven hoe het toekomstplaatje er precies uit komt te zien. Een mogelijke oplossing is om in de loop van 2015 de zwemlessen te gaan ‘versnellen’ door twee lessen per week in plaats van één aan te bieden. Ook kleinere lesgroepen of langere lessen behoren tot de mogelijkheden.

Groepsactiviteiten en verenigingen
De bestaande groepsactiviteiten (bewegen voor ouderen, aqua-joggen etcetera) gaan gewoon door en iedereen kan zich hier voor blijven aanmelden. De toekomst van deze activiteiten is ook afhankelijk van de ontwikkelingen van het lopende onderzoek naar alternatief zwemwater. Samen met de zwemverenigingen worden mogelijke oplossingen bekeken. Hun wensen worden meegenomen in de alternatieve mogelijkheden.Posted in: roerdalen