pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 11, 2012 12:21 pm Lees verder →

Applaus voor Directeur VDL bij overname NedCar: start mini eind 2014

Roerdalen/Born – De kogel is door de kerk, Mitsubishi verkoopt NedCar aan het Eindhovense bedrijf VDL Groep. Dat is woensdag officieel bekendgemaakt.

De Japanse onderneming verkoopt de NedCarfabriek in Born voor 1 euro en heeft aangegeven dat er geen banenverlies op zal treden. Voor Mitsubishi zelf levert de verkoop van de fabriek voor het symbolische bedrag 28 miljard yen (bijna 290 miljoen euro) verlies op in het boekjaar 2012-2013.

Daverend applaus voor directeur Van der Leegte
Mitsubishi produceerde in Born de Colt en de Outlander, maar zag daar geen toekomst meer in. De fabriek leek te moeten sluiten, totdat het Eindhovense bedrijf VDL (onder meer fabrikant van bussen) zich meldde. Het nieuw te vormen bedrijf VDL-NedCar heeft ook de eerste klant al gevonden: maandag heeft BMW laten weten dat het Mini’s wil laten bouwen in de fabriek. VDL-directeur Wim van der Leegte kreeg maandagmiddag al een daverend applaus van het Nedcar-personeel in Born. Hij zei tegen de 1500 man personeel dat hij NedCar bij een overname niet meer loslaat.

Open eind 2014
De 1500 medewerkers van NedCar komen binnenkort tijdelijk thuis te zitten, maar ze krijgen hun salaris doorbetaald totdat het nieuwe bedrijf opengaat. Naar verwachting gebeurt dat eind 2014. Vakbonden en VDL hebben daar maandagavond afspraken over gemaakt.Posted in: roerdalen