pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 20, 2016 10:48 pm Lees verder →

Arrestatie man na terug vinden vermiste meiden

Roerdalen – In Portugal heeft de politie een 34-jarige man aangehouden die zich ophield met de 16-jarige meisjes Femke en Sam.
De man, met de Nederlandse en Marokkaanse nationaliteit, wordt ervan verdacht dat hij de meisjes heeft onttrokken aan het gezag van de ouders. De Nederlandse man verblijft in Albufeira. Het lijkt er niet op dat hij met de meisjes is meegereisd. Dat bevestigt de Nederlandse politie aan Hart van Nederland. Hij zal in Nederland verder worden verhoord.
Het is nog onduidelijk of de man een bekende is van de politie. Ook is nog onbekend hoe Femke en Sam met hem in aanraking zijn gekomen. In Portugese media is te lezen dat er een Europees aanhoudingsbevel stond uitgeschreven tegen de man.
Vermist
De meisjes waren sinds dinsdag vermist en zaterdag in het Portugese Albufeira aangetroffen, na een tip van een Nederlander. De vriendinnen hadden niemand ingelicht over hun reisplannen en hun mobiele telefoons en laptops thuis gelaten. De politie ging niet uit van een onvrijwillig vertrek, maar deed wel een oproep om informatie over de mogelijke verblijfplaats van de tieners.
Een tipgever liet weten van het duo zelf in Málaga te hebben gehoord dat ze naar Marbella wilden gaan. De vaders van de vriendinnen reisden woensdag naar Spanje om naar hun dochters te zoeken.Posted in: algemeen, politie, roerdalen