pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 28, 2015 6:01 pm Lees verder →

Arrestaties betrokkenheid bij hennepteelt en wat doet Ondermijningsteam

Roerdalen/ Eindhoven/Helmond – De politie arresteerde maandag 22 juni twee mannen op verdenking van betrokkenheid bij hennepkwekerijen.

In een woning in Eindhoven werd rond 9.00 uur een 46-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats opgepakt. In het huis was een plantage met ongeveer 1100 planten en de benodigde kweekapparatuur ingericht. Alles is in beslag genomen voor verder onderzoek en zal worden vernietigd. Een 34-jarige Helmonder werd begin van de middag aangehouden in een woning in Utrecht. Zijn auto werd daar ook in beslag genomen. In zijn huis in Helmond vond de politie ongeveer 100 gram gedroogde hennep en attributen om hennep te knippen. Er werd daar ook een hoeveelheid geld in beslag genomen. Het onderzoek tegen beide mannen loopt nog door.

Ondermijning
De acties werden gecoƶrdineerd door het Ondermijningsteam en sluiten aan bij de bredere aanpak om als overheid de ondermijnende criminaliteit een halt toe te roepen. Een van de grote gevaren voor de Nederlandse samenleving is namelijk de vermenging van onder- en bovenwereld. Dit heet ondermijning, waarbij het gaat om illegale activiteiten die bijna niet zijn uit te voeren zonder gebruik te maken van legale diensten zoals transport, opslag, financiƫn, vergunningen en huisvesting. Het Ondermijningsteam bestaat uit medewerkers van politie, FIOD en Belastingdienst en werkt nauw samen met gemeenten, provincies, openbaar ministerie, bedrijven/instanties, justitie in het buitenland, bijzondere opsporingsdiensten en burgers. Iedere interventie raakt en verstoort dit soort criminele samenwerkingsverbanden.



Posted in: politie, roerdalen