pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 15, 2011 7:40 am Lees verder →

Auto bleef steken op overweg door houten ‘vloer’

Venlo – Het Verkeershandhavingsteam voerde maandagmorgen een verkeerscontrole uit op de Groot Bollerweg. Omstreeks 11.45 uur kregen de agenten van het team de auto van de man in het vizier. De automobilist had op provisorische manier met touw een hoeveelheid latten en planken onder zijn auto en aan de rechterkant langs het portier gebonden. Grote stukken plastic waaiden er achteraan. Een motoragent reed de auto na en leidde deze terug naar de controlelocatie, waarbij een spoorwegovergang moest worden genomen. Hierbij bleef de auto zelfs op het ongelijke weggedeelte van de overweg steken, omdat er tussen het hout onder de auto en het wegdek maar ongeveer 10 cm ruimte was. De auto kon met veel moeite en gas geven de overweg over komen.

Omdat deze lading een gevaar betekende voor fietsers en voetgangers en hinder veroorzaakte voor het overige verkeer, werd de auto staande gehouden. Bij plotseling remmen of een aanrijding zou de lading ernstig letsel hebben kunnen veroorzaken aan de tegenpartij.

De politie heeft proces-verbaal tegen de man opgemaakt en zijn rijbewijs ingenomen op basis van artikel 5 van de Wegenverkeerswet 1994: ‘Het is een ieder verboden zich zodanig te gedragen dat gevaar op de weg wordt veroorzaakt of kan worden veroorzaakt of dat het verkeer op de weg wordt gehinderd of kan worden gehinderd.’Posted in: politie