pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 9, 2016 1:08 pm Lees verder →

Auto pardoes tegen boom on Echt

Onderzoek naar tegen pand

Echt – De politie verricht onderzoek naar een eenzijdig ongeval waarbij een personenauto tegen een pand op de Houtstraat is gereden.

In de nacht van vrijdag op zaterdag kwam er bij de politie een melding binnen van een eenzijdig ongeval.De twee inzttenden van de auto raakten daarbij gewond, een 22-jarige jongen uit Roosteren en een 21-jarig meisje uit Susteren. Een traumahelikopter werd opgeroepen maar die is niet ingezet. Beiden zijn met onbekend letsel met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Schade aan pand
Onderzocht wordt wat de exacte toedracht van het ongeval is. Vermoedelijk heeft de auto een verhoging geraakt en is daardoor tegen het pand gereden. Het betreft een winkelpand met daarboven een woning. Technisch onderzoek moet uitwijzen of er sprake was van of de auto met te hoge snelheid reed te hoge snelheid. Ook is het nog niet duidelijk of er sprake was van alcoholgebruik. De auto is total loss en de bewoders zijn uiteraard geschrokken. De gemeente gaat bekijken wat de exacte schade aan het pand is.Posted in: algemeen, politie