pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 1, 2011 10:03 am Lees verder →

Auto vermiste man uit Gulpen gevonden

Eijsden – De auto van de sinds afgelopen maandag vermiste 76-jarige Wiel Kools uit Gulpen is gevonden op de Trichterweg in Eijsden. Het voertuig is aangetroffen ter hoogte van de ingang van de kleine jachthaven.
Kools verliet maandag 27 juni tussen half twaalf en twaalf uur zijn woning aan de Aan het veld in Gulpen. Hij ging weg met zijn auto en is zelf sindsdien spoorloos. Een zoekactie in de directe omgeving van de gevonden auto heeft tot nu toe niets opgeleverd. De politie houdt er ook rekening mee dat de man uit Gulpen in verwarde toestand rondzwerft op een plek ver van de plaats waar zijn auto stond.
Wiel Kools is een blanke man met een smal postuur. Hij is rond 1.80m lang en kalend met kort opgeknipt grijs haar. Wiel heeft een vrij grote bril met dun montuur. Wiel loopt opvallend, hij trekt zijn knieën hoog op tijdens het lopen. Maandag was hij vermoedelijk gekleed in een grijsachtige spijkerbroek, een poloshirt met kraagje en dichte bruine leren veterschoenen. De Gulpenaar draagt een zegelring en een horloge met een donker bandje.
Wie Wiel Kools ergens ziet of informatie over zijn verblijfplaats kan geven wordt dringend contact op te nemen met de politie via 0900-8844.Posted in: politie