pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 10, 2014 2:43 pm Lees verder →

Auto zat vol met gestolen planten…en..en..en!

Brunssum – Zondagmorgen controleerde de politie een automobilist die zijn auto vol had liggen met, wat achteraf bleek, gestolen planten. Later bleek dat tegen de man een uitleveringsverzoek loopt vanuit België waar hij gezocht wordt in verband met een drugsdelict. Ook heeft hij nog 87 dagen gevangenisstraf openstaan voor eerdere diefstallen. De man is aangehouden.

De auto van de 30-jarige man uit Sittard trok de aandacht van de politie toen hij zondagmorgen om 5.30 uur over de Emmaweg reed. Bij controle van de systemen bleek dat het voertuig niet meer APK gekeurd was. Op de Stadhoudersstraat in Brunssum controleerde de politie de bestuurder. Op dat moment bleek dat de man geen rijbewijs heeft. Ook had hij zijn auto vol liggen met planten, struikjes en een vogelhuisje. De man verklaarde deze spullen te hebben gestolen.

In de auto trof de politie verder een tas met inbrekerswerktuig. Tijdens het verhoor bleek dat de man nog een gevangenisstraf heeft openstaan en dat er een uitleveringsverzoek tegen hem loopt. Nadat hij een proces verbaal kreeg voor het rijden zonder rijbewijs en het missen van de APK keuring is hij voor de andere zaken aangehouden.

2014062667Posted in: politie