pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 4, 2014 2:12 pm Lees verder →

Autodief pakt auto af van behulpzame chauffeur…

Roerdalen/Eindhoven – De politie hield maandagavond rond 20.00 uur een 41-jarige Eindhovenaar aan op de Eindhovense Lanceloetstraat. De man zou even daarvoor een auto hebben gestolen op de Tongelrese straat. Onder de neus van de 52-jarige eigenaar uit Eindhoven die daarbij ook nog de nodige schaafwonden en blauwe plekken op liep.

Goede daad
Rond 19.30 uur reed de 52-jarige man uit Eindhoven de Tongelresestraat in en zag vervolgens dat een auto die voor hem reed geen licht had. Toen beide auto’s even stil stonden besloot de man zijn voorganger te waarschuwen en stapte daarop uit zijn auto, maar liet de motor draaien. Terwijl hij zijn goede daad verrichtte stapte achter zijn rug echter een man in zijn auto.

Gewond
De 52-jarige man wilde hem aanspreken en pakte de klink van het portier. Daarop gaf de autodief echter gas en de verraste eigenaar kwam daarbij ten val. Hij liep diverse schaafwonden en blauwe plekken op.

Dronken
De gealarmeerde politie zag de personenauto gelukkig korte tijd later weer rijden op de Lanceloetweg. De chauffeur kreeg een stopteken en daar voldeed hij aan. Toen agenten de man vroegen uit de auto te komen, bleek hij stomdronken te zijn. Met een blik bier nog in de hand wist hij uiteindelijk uit de auto te komen. Er raakte voor zover bekend niemand gewond tijdens dit ritje. Hij is meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek. De auto is terug naar de rechtmatige eigenaar.Posted in: politie, roerdalen