pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 31, 2015 8:07 pm Lees verder →

Autostoeltjes scoren goed na aangescherpte testcriteria, aldus ANWB

autostoel
Roerdalen De autostoeltjestest 2015 van de ANWB heeft een opvallende uitslag: ondanks aangescherpte testcriteria scoren 14 van de 17 geteste autostoeltjes goed.
De testprocedure van de autostoeltjestest 2015, die is uitgevoerd door de ANWB (samen met Europese zusterclubs), is aangescherpt. Dat was nodig omdat de stand der techniek voortschrijdt. De testcriteria moeten daarmee in de pas blijven lopen. Meer over de veranderde testprocedure op Hoe wordt er getest? Zie voor meer info de site van de ANWB

Ondanks de aanscherping zijn de testresultaten van de autostoeltjestest 2015 opvallend positief. 14 Stoeltjes scoren goed en twee halen een voldoende. Alleen de Hauck Varioguard scoort slecht in de frontale botsing. Van de 17 geteste stoeltjes zijn er twee die een Europese goedkeuring hebben volgens die nieuwe i-Size norm. Dat zijn de Maxi-Cosi Axissfix en Maxi-Cosi 2wayPearl. De geteste autostoeltjes zijn nieuw op de markt gekomen na de autostoeltjestest van 2014, of zijn sindsdien gemodificeerd.

Over het geheel genomen zijn de testcriteria iets zwaarder ten opzichte van voorgaande jaren. De inkoop van de test-autotstoeltjes wordt gedaan door diverse testpartners bij speciaalzaken of via internet. Op deze manier weten we zeker dat de zitjes voor de consument beschikbaar zijn.

Alle resultaten
AutostoeltjestestDe wijzigingen in de testprocedure hebben tot gevolg dat de testresultaten van 2015 niet meer één op één te vergelijken zijn met die van eerdere tests. De resultaten van de huidige en eerdere tests worden daarom in aparte tabellen getoond. Zie de site van de ANWBPosted in: roerdalen