pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 29, 2016 4:00 pm Lees verder →

Bart Smit wordt Intertoys

Roerdalen – De speelgoedwinkels van Bart Smit en Toys XL gaan verder onder de naam Intertoys. Eigenaar Blokker Holding heeft besloten al zijn speelgoedketens samen te voegen onder één merknaam.

Het is de bedoeling is dat de 234 zaken van Bart Smit begin volgend jaar gefaseerd worden omgebouwd, meldde het winkelconcern dinsdag. Eind dat jaar zullen ook de veertien megastores van Toys XL een andere naam op de gevel hebben. Dan schakelt de samengevoegde speelgoedketen ook over op één webshop: intertoys.nl.
Eén speelgoedmerk
Blokker denkt met één speelgoedmerk de klant beter van dienst te zijn. Dan hoeven marketing en investeringen ook niet meer over drie ketens verdeeld te worden. Er is voor de naam Intertoys gekozen omdat die nu de meeste winkels heeft: inclusief franchisefilialen 301.

Het was al bekend dat Blokker Holding, verder bekend van onder meer Blokker, Marskramer, Xenos en Leen Bakker, aan verbeterplannen werkte bij al zijn ketens. Het concern schrijft nu al twee jaar rode cijfers en wil graag weer winstgevend worden. Eerder dit jaar werden bij de Blokker-winkels en bij Xenos al ontslagrondes aangekondigd. Voor kookwinkelketen Cook&Co is besloten helemaal te stoppen met de fysieke filialen en het merk alleen voort te zetten als webshop.Posted in: algemeen, roerdalen