pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 10, 2016 2:35 pm Lees verder →

“Bas Dost voelde zich door Ajax genaaid”, bij afketsen transfer

Roerdalen – De Wolfsburg-spits Bas Dost heeft weinig trek meer in een Ajax-avontuur. Dat bleek zondag jl toen hij te gast was bij het Fox Sports-programma De Tafel van Kees.
De Ajax-ploeg uit de hoofdstad had veel interesse in de spits, die eerst voor sc Heerenveen speelde. Het kwam zelfs tot een medische keuring bij Ajax en alles leek in kannen en kruiken, maar vlak voor het verstrijken van de transferdeadline kreeg Dost te horen dat de transfer afgeketst was.
“Het was voor mij op dat moment zoiets van: Ajax, dat is verleden tijd. Daarvoor wilde ik zo graag naar Ajax, het was de club voor mij. Maar als je op zo’n manier genaaid wordt, dan heb je daar niet zoveel behoefte meer aan”, zijn de harde woorden van de spits, die met VfL Wolfsburg in de Champions League speelt en na de 3-2 overwinning op KAA Gent grote kans maakt op een plek in de volgende ronde.
Ajax en Dost werden vrij recent nog regelmatig aan elkaar gelinkt, aangezien de Amsterdammers op zoek waren naar een spits. Rancune heeft Dost niet, maar hij wil niet terug naar Nederland. “Het heeft niet zozeer te maken met die situatie. Als zoiets gebeurt moet je daarna in staat zijn om na te blijven denken, want Ajax blijft een mooie club. Maar ik zit op een punt in mijn carrière dat ik niet terug wil naar de Eredivisie.”
“Ik ben 26, ik speel bij VfL Wolfsburg, die spelen Champions League en waarschijnlijk naar de kwartfinale gaan. Dus ik heb geen enkele reden om naar de Eredivisie te gaan.Posted in: algemeen, roerdalen