pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 1, 2016 4:30 pm Lees verder →

Bayern verkoopt bankzitter voor 25 miljoen…

Roerdalen – Sebastian Rode maakt waarschijnlijk woensdag of donderdag officieel de overstap van Bayern München naar Borussia Dortmund. BILD meldde dinsdag al dat Dortmund het met de 25-jarige middenvelder eens was geworden over een meerjarig contract en dat er nu alleen nog een akkoord gesloten moest worden met zijn club Bayern. Dat is volgens de Duitse krant nu ook gelukt.
/
Opvallend is echter wel de transfersom waarover geschreven wordt. BILD berichtte dinsdag nog dat Rode zo’n twaalf miljoen euro zou kosten, maar verdubbelt die som nu. De krant stelt dat de middenvelder voor liefst 25 miljoen euro de weg naar het Signal Iduna Park bewandelt. Het zou betekenen dat Bayern gigantisch casht voor Rode, die de voorbije twee seizoenen toch vooral de bank warm hield.
Rode stapte in de zomer van 2014 transfervrij over van Eintracht Frankfurt naar Bayern, maar wist geen sleutelfiguur te worden onder Josep Guardiola. Dortmund hoopt hem meer speeltijd te kunnen bieden en zijn vertrouwen weer op te krikken.Posted in: algemeen, roerdalen