pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 28, 2016 12:39 pm Lees verder →

Begin januari Informatieavond Hart voor Hart Roerdalen in Melick

Roerdalen – Hart voor Hart Roerdalen is een activiteit waarbij vrijwilligers snel en efficiënt hulp verlenen als iemand een hartstilstand heeft. Ook u kunt hieraan uw steentje bijdragen. Heeft u interesse? Kom dan op donderdag 12 januari 2017 naar de informatieavond over Hart voor Hart Roerdalen in het Apollocentrum in Melick. De informatieavond begint om 20.00 uur.

Netwerken
Hart voor Hart Roerdalen bestaat uit twee netwerken. Het eerste netwerk wordt gevormd door vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn mensen met een reanimatie- of AED-diploma die weten hoe ze hulp kunnen bieden bij een hartstilstand. Het andere netwerk bestaat uit zorgvuldig over de kernen van Roerdalen verspreide automatische externe defibrillatoren, AED’s. Deze AED’s zijn nodig zodra iemand gereanimeerd moet worden.

Vrijwilligers nodig
Voor Hart voor Hart Roerdalen is nog een aantal vrijwilligers nodig. Het systeem is in Roerdalen heel succesvol. Het is echter nog niet zo uitgebreid dat in de hele gemeente een vrijwilliger snel genoeg bij een slachtoffer kan zijn. Heeft u een reanimatie- of AED-diploma? Denk er dan eens over u bij het netwerk aan te sluiten. Alleen samen kunnen we er immers voor zorgen dat het netwerk van vrijwilligers goed verdeeld is over de hele gemeente. Heeft u geen reanimatie- of AED-diploma maar bent u wel bereid een diploma te behalen? Ook dan bent u van harte welkom. U ontvangt dan van de gemeente een bijdrage aan de opleidingskosten.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de avond via www.burgerhulpverleninglimburg.nl. Op deze website vindt u ook meer informatie. Neem verder uw identiteitsbewijs mee naar de avond. U kunt ook contact opnemen met de EHBO-vereniging uit Posterholt, Melick, Herkenbosch of Montfort. Of bel Els Wolfs van de gemeente Roerdalen via (0475) 538 888.Posted in: algemeen, roerdalen