pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 10, 2011 8:29 am Lees verder →

Bejaarde in Heerlen 2 dagen dood op toilet in ziekenhuis: niet gemist

Roerdalen/Heerlen – Een niet nader genoemde bejaarde man is in het Atrium Medisch Centrum in Heerlen overleden nadat hij twee dagen dood in een toilet had gelegen en niet vermist werd. Hij is daar overleden aan een hartstilstand.

De man, die leed aan hart- en longklachten, had woensdag een afspraak op een poli. Voordien was hij naar het toilet gegaan, waar hij overleed. Hij werd daar pas vrijdagochtend ontdekt toen de wc-deur uit het slot werd gehaald,nadat een schoonmaakster er tot 2 keer op gewezen had dat een toiletdeur op slot zat.
Deze toiletten ten in het openbare gedeelte van het ziekenhuis worden eenmaal per dag gereinigd. Donderdag ontdekte een schoonmaakster dat de wc-deur op slot zat. Ze vertelde het aan de portier, die de technische dienst inschakelde. Deze verzuimde echter om de deur te controleren. Vrijdag zag de schoonmaakster dat de deur nog steeds dicht was. Opnieuw haalde ze de portier erbij. Toen werd de wc wel opengemaakt en de politie ingeschakeld.

Dat de man zich woensdag niet voor zijn afspraak bij de poli had gemeld komt vaker voor dat mensen niet komen opdagen op een afspraak.Posted in: politie, roerdalen