pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 25, 2012 12:00 pm Lees verder →

Bekeuringen in Koningsbosch: ook wordt niet aan de weg gewerkt, toch geldt teruggebrachte snelheidslimiet…

Koningsbosch – Bij wegwerkzaamheden op de N 572, Kerkstraat in Koningsbosch zijn dinsdag 13 bestuurders geverbaliseerd omdat ze de tijdelijke snelheidslimiet negeerden. Een motoragent van het Verkeershandhavingsteam (VHT) van de politie Limburg-Noord controleerde dinsdag de passerende voertuigen. Als hoogst gemeten snelheid werd 95 km/u gemeten.

Op de Kerkstraat in Koningsbosch worden wegwerkzaamheden uitgevoerd. Ter plaatse wordt het wegdek van de Kerkstraat tot aan Koningsbosch vernieuwd. Deze werkzaamheden maken deel uit van een grotere reconstructie. Hierom zijn bebakeningsborden geplaatst en is de snelheidslimiet van 80 km/u teruggebracht naar 50 km/u.

Ondanks het feit dat er niet gewerkt wordt is de omstandigheid bij dergelijke locaties niet optimaal. Er kunnen losliggende materialen langs de weg liggen of er ligt zand en grint op het wegdek, wat gevaar kan opleveren bij plotseling remmen of moeten uitwijken. Ook de vlak langs de weg staande bebakeningsborden leveren een risico op voor het verkeer. Om die reden geldt, ook als er niet gewerkt wordt, een snelheidslimiet.

Het Verkeershandhavingsteam (VHT) van de politie Limburg-Noord voert dagelijks controles uit op de wegen in het werkgebied van de regio. Dat gebeurt met een team van medewerkers die een controlelocatie inrichten, maar ook worden mobiele controles uitgevoerd op diverse locaties voor een korte periode.Posted in: politie