pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 14, 2016 2:46 pm Lees verder →

Belastingaanslag van gemeente is onderweg…

Roerdalen – In de laatste week van februari ontvangen inwoners en bedrijven de belastingaanslag. Op deze aanslag staan, net als vorig jaar, de gemeentelijke belastingen, de waterschapsbelasting en de WOZ-beschikking.

U ontvangt de belastingaanslag van Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen (BsGW). BsGW verzorgt het heffen en invorderen van de belastingen voor twee Limburgse waterschappen en dertig Limburgse gemeenten, waaronder Roerdalen.

MijnOverheid
De BsGW verstuurt het gecombineerde aanslagbiljet per post. Als u uw account op www.mijnoverheid.nl heeft geactiveerd, kunt u het aanslagbiljet ook digitaal ontvangen in de berichtenbox van MijnOverheid. Aanmelden kan snel en eenvoudig. Digitale verzending heeft allerlei voordelen. Uw gegevens zijn altijd veilig, altijd beschikbaar en overzichtelijk. U kunt inloggen met uw DigiD.

Regel uw belastingzaken online
U kunt uw persoonlijke belastingzaken snel en gemakkelijk regelen via uw persoonlijke pagina op de website www.bsgw.nl. U kunt er onder andere uw aanslagen raadplegen, uw rekeningnummer wijzigen, automatische incasso afgeven, bezwaar maken, taxatieverslagen inzien en een kwijtscheldingsformulier aanvragen. Uw persoonlijke pagina is beschikbaar op het moment waarop u uw aanslagbiljet ontvangt. U kunt inloggen met uw DigiD.

Contact
De gecombineerde belastingaanslag wordt in een groot deel van Limburg in dezefde week bezorgd. Het kan daarom in die periode erg druk zijn aan de telefoon bij de BsGW. De BsGW adviseert dan ook om niet te bellen maar digitaal te reageren. Op de website kunt u immers 24 uur per dag terecht en hoeft u nooit te wachten. Wilt u toch bellen? Dan kunt u de BsGW op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur bereiken via telefoonnummer 088 8420 420. Houd dan uw burgerservicenummer bij de hand. U kunt via de telefoon ook formulieren bestellen zonder tussenkomst van een medewerker. Dat kan ook buiten kantooruren.Posted in: roerdalen