pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 2, 2015 5:56 pm Lees verder →

België vreest wanhoopsdaad oud-gouverneur Belgisch Limburg; fiets en jas bij kanaal gevonden

Roerdalen/Hasselt – Belgische Hulpdiensten zijn volop op zoek naar Steve Stevaert, de oud-gouverneur en oud-minister nadat bekend is geworden dat hij is verdwenen nadat hij verdachte is in een verkrachtingszaak jaren geleden.

Minister van Staat Steve Stevaert wordt vermist. Zijn fiets en jas werden aan het Hasseltse Albertkanaal gevonden, maar van Stevaert zelf ontbreekt elk spoor. De hulpdiensten zijn in grote getale ter plaatse en kammen de buurt uit.
De fiets van Steve Stevaert werd donderdagmiddag aan het Albertkanaal in Hasselt gevonden, tussen de Kanaalkom en Stokrooie, ter hoogte van spoorwegbrug in Kuringen. Zijn jas lag ernaast, maar van Steve Stevaert zelf ontbrak elk spoor. Dat bevestigde het parket van Limburg.
De hulpdiensten waren snel in grote getale ter plaatse om te zoeken naar de verdwenen minister van Staat. De politie kamt de omgeving uit met behulp van speurhonden en en vier speurders dreggen het Albertkanaal. Er zijn ook duikers en brandweer ter plaatse , en ook de Cel Vermiste Personen.

Wanhoopsdaad?
Stevaert werd op 24 maart door de Brusselse raadkamer verwezen naar de strafrechter in een verkrachtingszaak. De feiten zouden plaatsgevonden hebben in september 2010. De gewezen SP.A-voorzitter ontkende niet dat hij werd verhoord over de aantijgingen. Hij bekende in de loop van het onderzoek ook schoorvoetend dat hij seksuele betrekkingen met de vrouw heeft gehad. Volgens hem had ze daar wel mee ingestemd.

De vrees bestaat dat Stevaert uit het leven gestapt is. De man zinspeelde tijdens het onderzoek naar verkrachtingsfeiten al op een wanhoopsdaad, mocht het verhaal in media komen. Dat vernam persagentschap Belga uit gerechtelijke bron. Of hij nu daadwerkelijk tot die daad is overgegaan, is nog niet duidelijk.

Vandaag om 11:16 Slachtoffer wachtte met klacht omdat ze vreesde haar job te verliezen
MEER OVER: Steve Stevaert
E-mailCorrigeerPosted in: politie, roerdalen