pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 16, 2016 4:09 pm Lees verder →

Belgische coach: Stank voor dank…

Roerdalen -Stank voor dank. Daar riekt het althans naar…Marc Wilmots is ontslagen als bondscoach van België. Dat heeft de KBVB vrijdag bekendgemaakt.
De nationale ploeg stelde teleur op het EK in Frankrijk en werd in de kwartfinale uitgeschakeld door Wales. De afgelopen periode heeft de Belgische voetbalbond het toernooi en de positie van Wilmots geëvalueerd.

De bondsvoorzitter, François De Keersmaecker, meldde tijdens de persconferentie dat er een akkoord is bereikt over het ontbinden van het contract van Wilmots, wat nog tot medio 2018 doorliep.

“We wensen Marc uitdrukkelijk te bedanken voor het parcours dat de nationale ploeg de voorbije vier jaar aflegde. Onder zijn leiding evolueerde het team van de 54ste naar de 1ste positie op de FIFA-ranking. De Rode Duivels behaalden 34 zeges en 8 gelijke spelen in 51 wedstrijden”, zo luidt een persbericht.

“Voetbalfans in ons land vonden in die periode de liefde voor de nationale ploeg helemaal terug. De Technische Commissie van de KBVB heeft het voorbije EK geëvalueerd en vastgesteld dat de doelstellingen niet bereikt zijn”, aldus de Belgische bond.Posted in: algemeen, roerdalen