pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 11, 2011 11:30 am Lees verder →

Beloning uit voor tips dader(s) bronsdiefstal Roermond

Roermond – Het college van B&W Roermond heeft besloten een beloning van € 1000,- uit te loven voor tips die leiden tot de aanhouding van de dader(s) van de bronsdiefstal bij het Limburgs verzetsmonument op het Roermondse Zwartbroekplein. Daar werden vorige week 6 bronzen kransen en het cijfer 5 uit het opschrift (1940-1945) ontvreemd. Van de dader(s) ontbreekt op dit moment elk spoor.

“Vanwege de maatschappelijke impact die zo’n diefstal heeft hebben wij besloten tipgeld ter beschikking te stellen” aldus burgemeester Van Beers. “We hopen dat er mensen zijn die wellicht iets hebben gezien of weten wie het gedaan heeft en tegelijkertijd beseffen dat deze dwaze daad echt niet kan worden getolereerd”.

“We herdenken met dit monument onze helden, die tijdens de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog een bijdrage hebben geleverd aan de uiteindelijke vrije samenleving waarin wij nu leven. Deze mensen verdienen ons respect en daarom blijf je van zo’n monument af”. Mensen met bruikbare tips kunnen contact opnemen met de politie via het algemene nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Het was trouwens niet de enige bronsdiefstal in Roermond in korte tijd. In diezelfde week werden van een kunstwerk op de rotonde Roersingel bronzen meeuwen gestolen. Dankzij een oplettende burger is hierbij een dader aangehouden. Vorig jaar was het Nationaal Herdenkingspark doelwit van bronsdieven, waarbij voor tonnen schade werd aangericht.Posted in: politie, roermond