pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 22, 2014 3:42 pm Lees verder →

Bende valsemunten actief: politie slaat slag in Limburg/Brabant; hoe herken je vals geld?

Maasbree / Eindhoven – In een onderzoek naar vals geld heeft de politie een grote slag geslagen door maandag 19 mei een drietal personen aan te houden en apparatuur in beslag te nemen.

Onderzoek
Naar aanleiding van meerdere meldingen vanaf half februari over vals geld dat in omloop was, is er gestart met een intensief rechercheonderzoek. Dit heeft afgelopen maandag geresulteerd in doorzoekingen van twee panden en de aanhouding van twee vrouwen en een man.

In twee panden in Eindhoven en Maasbree werden door politiemedewerkers doorzoekingen gehouden. Daarbij werden door de politie professionele materialen, gereedschappen en apparatuur voor het produceren van vals geld aangetroffen en in beslaggenomen. Nader onderzoek moet duidelijkheid verschaffen over de hoeveelheid vals geld dat er in omloop is gebracht. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten in deze zaak. In het onderzoek werd door de recherche ook samengewerkt met de expert vals geld van de Landelijke Eenheid, specialisten van het Nederlands Forensische Instituut (NFI) en De Nederlandse Bank. Donderdag is de voorgeleiding van de verdachten aan de Rechter-commissaris.

Vals geld
Als ondernemer krijg je elke dag grote hoeveelheden geld in handen, het kan gebeuren dat je een verdacht biljet tegenkomt. De Nederlandse Bank heeft een speciale pagina waarin zowel ondernemers als burgers handige tips kunnen vinden, hoe je kunt controleren of een biljet echt is of vals.Posted in: politie