pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 7, 2017 6:07 pm Lees verder →

Beoogde aanvaller van Ajax 1 geeft niet op…

Roerdalen – Het voetballeven van Zakaria El Azzouzi bestaat voornamelijk uit verhuurbeurten. Werd de aanvaller door zijn werkgever Ajax vorig jaar nog bij FC Twente gestald, draagt hij dit seizoen tijdelijk het shirt van Sparta Rotterdam. Een debuut in de hoofdmacht van de Amsterdammers zat er nog niet in, toch geeft de spits niet op.
Foto
Foto: Pro Shots
“Uiteindelijk wil ik terug naar Ajax, ik zal wel moeten want ik heb nog een contract voor 3,5 jaar”, weet El Azzouzi in gesprek met De Telegraaf. Hoelang dat duurt, weet hij nog niet. “Dat is moeilijk te zeggen. In het voetbal kan het heel snel gaan, maar ook heel snel fout gaan. Natuurlijk hoop ik dat het heel goed gaat en dan kunnen we na een half seizoen zien waar ik echt aan toe ben.”

Met vier doelpunten uit zestien wedstrijden heeft de voorhoedespeler een belangrijk aandeel in het succes van Sparta Rotterdam dit seizoen. Het stemt El Azzouzi tevreden. “Ik ben bij Sparta om mezelf verder te ontwikkelen. Ik heb nog een half seizoen en daarna zullen we zien waar ik sta.Posted in: algemeen, roerdalen