pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 18, 2016 12:15 pm Lees verder →

Bereikbaarheid en parkeren in Sittard-Geleen algemeen: zaterdag 8-18 uur St. Joepmarkt met 500 kramen

Roerdalen – Zaterdag 19 maart is de traditionale St Joepmarkt in Sittard van van 8-18 uur.
Waar kun je in het algemeen ( en dus zaterdag ook) parkeren in deze stad of is ze het ebste bereikbaar?. –

Sittard-Geleen is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. De treinstations hebben goede verbindingen met Heerlen, Maastricht en Eindhoven. De diverse winkelcentra liggen op nog geen vijf minuten lopen van de trein- en busstations. Voor actuele informatie kun je de websites www.veolia-transport.nl of www.ns.nl raadplegen.Veel parkeerplekken
Sittard-Geleen beschikt over diverse parkeergarages en parkeerterreinen voor bezoekers van de stad. De parkeergarages zijn schoon, goed verlicht en beschikken over ruime vakken. Je kunt je voertuig hier veilig en comfortabel parkeren. In Sittard-Geleen geldt betaald parkeren op werkdagen van 09.00 tot en met 19.00 uur. Op koopzondagen is dit van 12.00 tot en met 18.00 uur. Tijdens de koopavond op donderdag is het betaald parkeren van 09.00 tot en met 22.00 uur. In de parkeergarages waar je achteraf kunt betalen, geldt 24 uur per dag, 7 dagen per week betaald parkeren. In deze garages kun je met bankpas, creditcard, papiergeld en muntgeld betalen. Op straat en op de meeste parkeerterreinen kun je met de chipknip en muntgeld vooraf betalen. Ook is er de mogelijkheid om te belparkeren. Meer informatie over parkeren vind je hier.

Parkeertarieven
In de parkeergarages in de binnenstad van Sittard kunnen bezoekers het tweede uur gratis parkeren. Het uurtarief in de parkeergarages is € 1,50 per uur. Straatparkeren kost € 1,30 per uur. Behalve op het Tempelplein, Stationsvoorplein en het Stationsplein, daar parkeert u voor € 2,60 per uur. Parkeren op de parkeerplaats Nettorama kost € 0,50 per uur. Het maximale dagtarief is € 5,-.
Straatparkeren € 1,30 per uur;
Parkeergarage € 1,50 per uur, tweede uur gratis;
Tarief parkeerterrein Tempelplein € 2,60 per uur;
Tarief Stationsplein en Stationsvoorplein € 2,60 per uur;
Tarief Nettorama € 0,50 per uur.Posted in: algemeen, roerdalen