pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 30, 2015 3:26 pm Lees verder →

Bereikbaarheid Centrum Roermond, Outlet, Tuinboulevard, Resilpark, Swalmenenz op OLS-zondag 5 juli

Roermond – Informatie over de bereikbaarheid van Roermond op zondag 5 juli tijdens het OLS 2015 te Maasniel:

Centrum Roermond

De binnenstad van Roermond is op zondag 5 juli normaal bereikbaar. De winkels hebben zoals iedere zondag koopzondag. Meer informatie over het parkeren in het centrum van Roermond vindt u op de website http://www.roermond.nl/parkeerbeleid.

Designer Outlet

Het Designer Outlet is op zondag 5 juli normaal bereikbaar. Volg de bewegwijzering naar Roermond en vervolgens de borden naar “Designer Outlet”.

Huis en Tuin Boulevard

De Huis en Tuin boulevard is op zondag 5 juli geopend en bereikbaar via de St. Wirosingel. Volg de bewegwijzering naar Roermond en vervolgens de borden naar “Huis & Tuin”.

Retailpark en Vrijbuiter

Het Retailpark en de Vrijbuiter zijn op zondag 5 juli geopend en bereikbaar via de N280 en de St. Wirosingel vanuit Roermond. Vervolgens kunt u op de St. Wirosingel bij de verkeerslichten rechtsaf slaan naar het Retailpark en de Vrijbuiter. Op zondag 5 juli is de St. Wirosingel ook de enige mogelijkheid om het Retailpark en Vrijbuiter te bereiken. De aansluiting van de Schaarbroekerweg op de rotonde met de Rijksweg N271 en Broekhin Noord is afgesloten.

Bedrijven en kern Swalmen

Swalmen is op zondag 5 juli prima bereikbaar, ondanks de afsluiting van de Rijksweg N271 tussen Swalmen en Roermond. Wilt u naar Swalmen dan kunt gebruik maken van A73 en afrit 18, omleidingsroute “S”. Wilt u vanuit Swalmen naar Roermond kunt vanuit Swalmen richting Reuver rijden en bij afrit 18 de A73 richting Roermond nemen, omleidingsroute “R”.Posted in: roermond