pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 8, 2012 8:32 am Lees verder →

Beroving Venlo dinsdag 9 okt. in tv-programma Opsporing Verzocht

Venlo – Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdag 9 oktober aandacht aan een beroving die op 5 januari 2012 is gepleegd op de Spoorstraat in Venlo.

Een 74-jarige man uit Duitsland werd beroofd van een groot geldbedrag na bezoek aan een bank in de Spoorstraat. Agenten hebben op diverse plaatsen gepost en uitgekeken naar een zilvergrijze BMW. Ook hebben zij het voertuig achtervolgd en voor het laatst gezien rijdende in de richting van Reuver. Bij die achtervolging zijn verschillende mensen bedreigd met wapens. De auto wist uiteindelijk te ontkomen en is op 5 april 2012 teruggevonden in het Julianakanaal in Echt.

In Opsporing Gezocht wordt aandacht gevraagd voor de beroving op de Spoorstraat en met name voor de zilvergrijze BMW die hierbij betrokken was. Die is mogelijk ook betrokken geweest bij meerdere zaken in de regio, zoals een inbraak in een tankstation in Gennep. Meer hierover in de uitzending van 9 oktober.

Op donderdag 4 oktober worden er opnames gemaakt voor het televisieprogramma. Onder andere op de Spoorstraat in Venlo zal een cameraploeg van de AVRO een reconstructie opnemen.

Opsporing Verzocht wordt dinsdag 9 oktober uitgezonden om 21.30 uur op Nederland 1. De herhaling is woensdag 10 oktober op Nederland 2.Posted in: politie